Naar Spaarne Veterinair.nl
           
Particulier
Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
 • Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
 • Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen.
Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
 • Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
 • Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
 • Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
 • Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
 • Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
 • Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
 • De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Zakelijk

Aanmelden nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
Email adres:
Selecteer uw interesses:
Algemeen:
Veterinair:
 

Beroeps- en Studiekeuze

 • Welke opleiding past het best bij mij?
 • Ik ben gestopt met mijn vervolgopleiding, wat ga ik nu doen?
 • Welk profiel past het best bij onze zoon of dochter?
 • Ik wil graag (weer) een studie gaan volgen, maar welke?

 

Bij vragen over beroeps- of studiekeuze gebruiken wij naast een talenten-analyse ook een beroeps- en studiekeuzetest om binnen korte tijd een helder beeld te krijgen van de richting waarin jouw werkzame leven zich het best zou kunnen ontwikkelen. 

Wat is het?

De Middelbare Beroepssectoren Interesse Analyse (MBIA) is er voor mensen vanaf 13 jaar met een niveau vanaf basisonderwijs tot en met afgerond Middelbaar Beroeps Onderwijs MBO. De test geeft aan in welke sectoren je geïnteresseerd bent en welke sector je voorkeur heeft.

De Hogere Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse (HBAIA) is er voor mensen vanaf 14 jaar met een niveau vanaf HAVO tot en met universitair. De HBAIA geeft een indicatie in welke sectoren en in welke activiteiten iemand geïnteresseerd is en wat zijn voorkeur heeft. De analyse gaat zowel uit van de matchings-benadering, waarbij voor de kandidaat de interesses voor bepaalde beroepssectoren achterhaald worden, als de inter-actionele benadering, waarbij interesse voor activiteiten een grotere rol spelen.

In de rapportage worden bij de beroepssectoren en activiteiten voorbeelden gegeven van concrete beroepen en opleidingen. Deze suggesties zijn niet uitputtend bedoeld, maar staan er om kandidaten op een spoor te zetten om zelf meer informatie te gaan zoeken en/of in gesprek kunnen gaan met hun opleidings- en/of loopbaanadviseur. 

 

Jobfinder

Na het maken van de testen, krijg je toegang tot de Jobfinder. Na het invullen van de resultaten uit de testen, krijg je een lijst met beroepen te zien die aansluiten bij jouw profiel. Vanuit deze lijst kan je doorklikken om meer informatie te krijgen over deze beroepen, zoals studies en vacatures. Bekijk de Jobfinder-demoversie.

 

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 13 jaar die wil weten welke studie- en beroepsrichting bij zijn persoonlijkheid past.

Duur van de analyse

Het maken van de analyse neemt ongeveer een uur in beslag en kan vanuit huis. Het nabespreken met de loopbaancoach duurt ongeveer anderhalf uur.

Locatie

Anna van burenlaan 60, Haarlem

Wat kost het?

De kosten voor een beroepssectoren- en activiteitenanalyse, inclusief gesprek en uitgebreide schriftelijke rapportage, bedragen voor particulieren €595, inclusief btw.

Aanvullende mogelijkheden

Als je daar behoefte aan hebt, kun je de talenten-analyse en beroeps- en studiekeuzetest aanvullen met een capaciteitentest. Zo krijg je een nog completer beeld van jouw mogelijkheden. De kosten voor deze aanvullende test zijn in dit geval €100 (incl btw), inclusief rapportage en bespreking.

Meer informatie / aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je het contact formulier invullen. 

Je kunt ons ook bellen of mailen:

 • Tijn Bettink: 06-53123185 / tijn@spaarnecoaching.nl
 • Kees de Kruijf: 06-55541852 / kees@spaarnecoaching.nl

 

Meer informatie ver de beroepssectoren- en activiteitenanalyse: 

Voorbeeld rapportage MBO  - Voorbeeld rapportage HBO+ 

 

Deel deze pagina

Agenda

Ontdek je persoonlijke missie in één dag!


Meer zicht op jezelf door Persoonlijke en Familie-opstellingen© Copyright Spaarne Coaching 2015 | Realisatie: Bohnenn Webdesign Haarlem