Naar Spaarne Veterinair.nl
           
Particulier
Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
 • Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
 • Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen.
Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
 • Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
 • Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
 • Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
 • Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
 • Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
 • Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
 • De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Zakelijk

  Aanmelden nieuwsbrief

  Voornaam:
  Achternaam:
  Email adres:
  Selecteer uw interesses:
  Algemeen:
  Veterinair:
   

  Workshop Persoonlijke en Familie-opstellingen


  Meer zicht op jezelf door Persoonlijke en Familie-opstellingen

  “Hoe komt het dat ik in oude patronen blijf hangen?”

  “Elke keer ervaar ik dezelfde obstakels. Hoe verander ik dat?”

  Data

  • Er starten steeds nieuwe avonden en dagen afhankelijk van de aanmeldingen. Geef je als geinteresseerde op en we houden je op de hoogte.

  Informatie

  • Locatie: Fort Liebrug, Liedeweg 9 in Haarlemmerliede
  • Tijd: van 19.30 tot 12.00
  • Maximaal 12 deelnemers
  • Kosten: €50 Incl. btw
  • Meer informatie? Klik hier 

   

  Inschrijfformulier:

  Ja ik meld mij aan voor Persoonlijke en Familie-opstellingen
  Voornaam:
  Achternaam:
  Organisatie:
  Datum workshop:
  Emailadres*:
  Telefoonnummer:
  Adres:
  Postcode:
  Stad:
  Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

  Deel deze pagina

  Agenda

  Ontdek je persoonlijke missie in één dag!

  Meer zicht op jezelf door Persoonlijke en Familie-opstellingen


  © Copyright Spaarne Coaching 2015 | Realisatie: Bohnenn Webdesign Haarlem