Naar Spaarne Veterinair.nl
           
Particulier
Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
  • Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
  • Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen.
Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
  • Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
  • Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
  • Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
  • Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
  • Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
  • Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont,  Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
  • De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Zakelijk

Aanmelden nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
Email adres:
Selecteer uw interesses:
Algemeen:
Veterinair:
 

Workshop Persoonlijke Missie

Ontdek je missie binnen één dag. Echt, het kan!


Altijd al willen weten wat écht bij je past? Deze dag gaat je daar absoluut inzicht in geven.

Wat is het?

Waar sta en ga je voor? Waar wil je later met tevredenheid op terugkijken? Oftewel: Wat bezielt je? Ieder mens heeft een unieke levensopdracht, maar menigeen kent zijn roeping niet, noch de inspiratie en gerichte energie die hieruit voortvloeien.

Wil je dat jij de puzzel bent en je baan het puzzelstukje dat erin past, in plaats van andersom? Dan is het tijd om JOUW persoonlijke missie te ontdekken.

Het (h)erkennen en verbeelden van je levensopdracht geeft focus en richting in je denken en handelen. Dit zorgt voor een stevige basis om heldere keuzes te maken op alle levensterreinen, zoals relaties, gezin, werk, gezondheid, wonen, financiën, vrije tijd en spiritualiteit. Doel is het mobiliseren van innerlijke kracht en bezieling door letterlijk en figuurlijk DE ZIN van jouw leven te vinden.

Je ervaart deze dag zelf wat het betekent die eigen unieke missie te ontdekken. Korte inleidingen worden afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen.

Voor wie?

Voor iedereen die meer verbinding wil met zichzelf en daarvoor een dag intensief aan de slag wil gaan.

Locatie en datum

Fort Liebrug, Liedeweg 9, Haarlemmerliede

In de agenda vind je wanneer de eerstvolgende workshop is.

De dag start om 9.30 en eindigt om 17.00

Aanvullende informatie

Deze dag wordt verzorgt door Tineke Brackel

Wat kost het?

€295, inclusief btw en lunch

Meer informatie / aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je het contact formulier invullen. 

Je kunt ons ook bellen of mailen:

 

Inschrijfformulier:

Ja ik meld mij aan voor Persoonlijke Missie particulieren
Voornaam:
Achternaam:
Organisatie:
Datum workshop:
Emailadres*:
Telefoonnummer:
Adres:
Postcode:
Stad:
Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

 

Deel deze pagina

Agenda

Ontdek je persoonlijke missie in één dag!


Meer zicht op jezelf door Persoonlijke en Familie-opstellingen© Copyright Spaarne Coaching 2015 | Realisatie: Bohnenn Webdesign Haarlem