Spaarne Coaching

Spaarne Coaching = Kees en Tijn. Twee unieke persoonlijkheden met allebei en eigen aanpak.

Kees scherp met taal, weet precies te duiden wat er speelt en waar de frictie zit. Cognitief en analytisch extreem scherp en sterk. Altijd een liefdevolle en compassievolle begeleiding, maar niet te lief..

Tijn, altijd op zoek naar de diepere laag, vanuit een meer spirituele insteek aan de slag. Verrassende en uitdagende begeleiding. Loopt altijd anders dan je verwacht. (in 2020 kwam een onderzoeker van het Erasmus MC die onderzoek deed naar coaching om Kees en Tijn te interviewen, en gaf aan nog geen enkele coach te hebben ontmoet die werkte zoals Tijn)

De verbinding die Kees en thuis hebben, en inzetten om het beste uit jou te halen vind je hieronder.

Onze Missie: Wij helpen bij duurzame ontwikkeling van menselijk kapitaal.

Onze Visie: Wij maken de waarde en het belang van het menselijk talent inzichtelijk door mensen met zichzelf en hun omgeving te verbinden.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief