Tijn Bettink

Mijn naam is Tijn Bettink (1968), oprichter en mede-eigenaar van Spaarne Coaching en Spaarne Veterinair. Mijn opleidingen heb ik in Amsterdam gevolgd, Werktuigbouwkunde en Autotechniek, gek als ik ben van techniek. Na omzwervingen in de techniek ben ik de commercie in gerold. Vervolgens meer dan tien jaar als productmanager/inkoper gewerkt. Eerst in de consumenten electronica voor een landelijke winkelketen. Daarna als inkoper bij een energiebedrijf.

Het keerpunt
In mijn geval heb ik na jaren in de commercie te maken gekregen met de typische levensvragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Ik doe dit wel maar ben het niet’, ‘Is dit het nu?’.  Voor mij waren deze vragen, en vooral het reflecteren daarop, een keerpunt in mijn leven. Er zat meer in mij dan er tot op dat moment uit kwam.

De uitvoering
Sinds 2007 ben ik coach/trainer en oprichter van Spaarne Coaching. De basis hiervoor ligt in het volgen van de Post HBO opleiding tot beroepscoach in 2006. Sindsdien begeleid ik met enorm veel passie mensen en organisatie om net zoals ik met veel passie weer aan de slag te gaan. De combinatie van spirituele en cognitieve ontwikkeling, precies aansluitend bij het punt waar de klant staat. Dat is mijn kracht, en mijn werkplezier.

De Missie en Visie van Tijn
Missie: Het vinden en verbinden van mensen met zichzelf en hun omgeving.
Visie: Door meer inzicht te verkrijgen in je persoonlijke koers in het leven de verbinding leren te maken met de buitenwereld.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief