Tineke Brackel

Ik ben Tineke Brackel, geboren in 1960. Van jongs af aan heb ik me gerealiseerd dat kennis van buitenaf, en weten van binnenuit komt. Mijn gave is het vermogen om in elke situatie snel de kern van de zaak te raken en de oorzakelijke verbanden te doorzien. Ik wil daarbij zo snel mogelijk alle krachten voor herstel en verandering kunnen mobiliseren. Die krachten liggen in de mens of de organisatie zelf.

Met groot vertrouwen in deze gave ben ik in 1995 als zelfstandige gaan werken. Alles wat ik nodig had om dit waar te maken, is me sindsdien ook toegevallen. Inmiddels ben ik in Nederland bekend als een ‘Professional Supporter’. Ik ben life- & carriere-coach, counsellor and trainer, gespecialiseerd in de bekende systemische familie- en organisatie-opstellingen en facilitatie van verschillende vormen van dialoog. Daarbij bouw ik bruggen tussen alle soorten levels: individu, groep, maatschappij, business en cultuur. Mijn focus ligt op de persoonlijke missie van mensen in relatie tot het grotere sociale en culturele systeem.

Ik werk individueel en in (netwerk) organisaties in Nederland, Duitsland, Rwanda, Luxemburg, Italië en Gambia.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief