Tarieven

Spaarne Veterinair hanteert twee tarieven: particulier en zakelijk. Hiervoor is gekozen om onze diensten betaalbaar te houden voor de particulier. De voorbereidingen zijn bij de prijs inbegrepen. Wij werken vnuit eigen locatie. Indien gewenst kan dat ook op een alternatieve locatie; prijsafspraken hierover zijn in overleg te maken.

Tarieven particulieren (inclusief btw)

  • Intakegesprek: Gratis
  • Losse consulten: €100 per uur
  • Overige tarieven vind je bij de afzonderlijke producten

Tarieven zakelijk (exclusief btw)

  • Intake gesprek, €125, exclusief btw
  • Losse consulten, €145 per uur
  • Overige tarieven vindt u bij de afzonderlijke producten

Betaling
Zowel zakelijke als particuliere klanten ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Annulering
Bij verhindering of verzetten van een afspraak binnen 48 tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt 100% van het verschuldigde bedrag berekend.

Algemene voorwaarden
Om de Algemene Voorwaarden van Spaarne Coaching te downloaden, klik hier.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief