Workshop: Er zit meer in uw personeel!

Van inzicht naar resultaat

Waarom deze workshop?

Waarom? eigenlijk heel simpel: omdat u waarschijnlijk veel meer uit uw mensen kunt halen. Dat geldt zowel voor een medewerker als voor een leidinggevende. Nu gaat de aandacht van de leidinggevende richting de medewerker vaak uit naar wat er allemaal niet goed gaat. Gesprekken zijn gericht op het repareren van tekortkomingen. Onderzoek wijst uit dat de focus verleggen naar ‘wat zit er in?’ en ‘hoe haal je dat eruit’ veel effectiever is. Zowel voor de medewerker als voor de leidinggevende. Gesprekken krijgen een ander, positiever en zinvoller karakter.
Op een laagdrempelige manier willen we met deze workshop HR managers en leidinggevenden kennis laten maken met talent-gestuurd ontwikkelen
Wilt u betere prestaties en prettigere en uitdagender gesprekken? Zowel voor leidinggevende als de medewerker? Dan is deze workshop absoluut een eye-opener

Wat is het?

De workshop is een introductie om in gesprek te raken met uw medewerker over “Wat zit er in en hoe haal je het eruit?”. De methode helpt om uw manier van kijken en gesprekken voeren anders vorm te geven. Positiever en bijdragend aan het welzijn van zowel uzelf als uw medewerkers.
De methode is zeer eenvoudig en direct toepasbaar.

Voor wie?

Voor leidinggevenden die verdieping willen in hun gesprekken met medewerkers. Zowel voor zichzelf als voor hun medewerker. En voor HR medewerkers die graag meer willen halen uit hun leidinggevenden en hun medewerkers.

Het resultaat?

Na het volgen van de workshop bent u in staat om de methode Talent-gestuurd ontwikkelen toe te passen, dit geldt zowel voor een HR medewerker als direct leidinggevende. Met als eindresultaat een handvat om meer inzicht te krijgen in uw medewerker. En vanuit dit inzicht gezamelijk te kunnen werken aan groei.

Duur van de dag:

De dag start om 9.30 en eindigt om 12.30
of dag start om 13.30 en eindigt om 16.30

Locatie & Datum:

Bij u op locatie of anders in overleg

Aanvullende informatie:

De groepsgrote is maximaal 8 mensen

Wat kost het:

795,- euro, Excl BTW en exclusief reiskoste en locatie kosten.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief