Personal Coaching

 • Blijven oude, hardnekkige patronen je in de weg zitten?
 • Krijg je maar geen goede balans in je leven?
 • Kom je op je werk niet goed uit de verf?
 • Hou je het echt niet langer vol op deze manier?
 • Herken jij jezelf in een van deze vragen, dan ben je bij Spaarne Coaching aan het goede adres om een stap verder te komen. Onze coaches beschikken over een breed scala aan methodieken die naar behoefte worden ingezet.

  Hoe werkt het?

  Wij werken altijd met trajecten op maat, afhankelijk van de coachvraag die je hebt. In een intakegesprek van ongeveer een uur proberen wij deze vraag helder te krijgen, waarna we ons voorstel verwoorden in een coachcontract. Bij goedkeuring hiervan door jou gaan we aan de slag.

  Duur van een traject

  Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 6 gesprekken van 1,5 uur. Afhankelijk van de coachvraag en de vorderingen tijdens de coaching kunnen meer of minder gesprekken nodig zijn.

  Locatie

  De gesprekken vinden plaats op ons kantoor, Anna van burenlaan 60 in Haarlem.

  Wat kost het?

  Voor het intakegesprek rekenen we geen kosten. De kosten voor de coachgesprekken bedragen €100 per uur, inclusief btw.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852