Vol in je Talent!

 • Uw medewerker optimaal inzetten
 • Uw medewerker laten ontdekken wat écht bij hem past
 • Uw medewerker doorontwikkelen
 • Kortom: Uw medewerker VOL in zijn TALENT laten staan!

Vanuit onze jarenlange ervaring als coaches zijn we tot het programma Vol in je Talent! gekomen. In onze honderden begeleidingstrajecten kwamen we veelal dezelfde thematiek tegen. Te herkennen in twee aspecten:

  • Zorg dat je doet in het leven wat écht bij je past. Weet dus wat bij je past!
  • Zorg dat je je eigen belemmeringen herkent die je weerhouden om dat te doen wat bij je past!

Wat is het?

Vol in je Talent! is een compleet programma met een vaste prijs. Het is een programma waar uw medewerker in een korte tijd intensief aan de slag gaat om te ontdekken waar zijn talenten liggen en wat zijn persoonlijke missie is.
Vol in je Talent! is voor medewerkers en werkgevers die besloten hebben echt werk te gaan maken van de mogelijkheden van de medewerker. Wij hebben samen met onze netwerkcoaches alle ingrediënten samengevoegd om uw medewerker succesvol te kunnen laten zijn. In de breedste zin van het woord. Wat gaat uw medewerker doen en waar bestaat Vol in je Talent! uit?

 • Uw medewerker heeft een persoonlijk intakegesprek met Kees of Tijn; uw medewerker kiest.
 • Hij gaat de professionele TMA persoonlijkheidsanalyse maken en nabespreken met de coach. Hierna heeft uw medewerker een helder beeld omtrent zijn persoonlijkheid en zijn sterke en te ontwikkelen kanten daarin.
 • Uw medewerker gaat een Beroeps- en activiteitenanalyse doen om te ontdekken welke aspecten in werk het best bij hem passen.
 • Hij gaat vervolgens naar de workshop “Ontdek jouw missie” bij Tineke Brackel. Hier leert de medewerker weer vanuit een andere invalshoek wat écht bij hem past. In een dag weet hij wat voor hem echt belangrijk is en waar hij zich op moet gaan richten qua ontwikkeling. Het doel voor die dag is zijn persoonlijke missie helder hebben. Om deze binnen de organisatie in te gaan zetten
 • Uw medewerker heeft 5 coachgesprekken om zijn talent vorm te gaan geven in de dagelijkse praktijk. Daarvoor gaat uw medewerker de volgende stappen doorlopen:
  • Bijeenkomst 1: Samenvatten van alle opgedane kennis over zichzelf.
  • Bijeenkomst 2: Inzetten van de ontdekte talenten in de dagelijkse praktijk.
  • Bijeenkomst 3: Inzetten van de ontdekte talenten in de dagelijkse praktijk.
  • Bijeenkomst 4: Eigen belemmerende overtuigingen leren herkennen en aanpakken, zodat ze de medewerker niet langer tegenhouden in zijn wens tot verandering.
  • Bijeenkomst 5: Afhankelijk van zijn vraag.

Voor wie?

Voor organisaties die willen weten wat de werkelijke potentie is van hun medewerkers. Als aanvulling op een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Of als inzet bij een functionerings- en beoordelingsgesprek. Of gewoon als stimulans om mensen zich te laten doorontwikkelen.

Duur van het programma

Gemiddelde doorlooptijd: 3 maanden
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur
De workshop “Ontdek je missie” duurt een dag

Locatie

Anna van burenlaan 60, Haarlem

Wat kost het?

Het complete programma ‘Vol in je Talent!’ zakelijk kost €1.795 excl. BTW

  Inschrijfformulier:

  Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

  Onze Testimonials

  Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
  Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
  Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
  Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
  Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
  Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
  Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
  Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
  De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

  Spaarne Coaching

  Anna van burenlaan 60
  2012SM Haarlem
  info@spaarnecoaching.nl
  06 - 53123185
  06 - 55541852

  Aanmelden nieuwsbrief