Talenten-analyse

  • Wat past écht bij me?
  • Waarin zou ik me goed kunnen ontwikkelen?
  • Welke werkomgeving past bij mij?
  • Ik wil eindelijk de keuzes maken die nodig zijn!

Met een talenten-analyse krijg je binnen korte tijd een helder beeld van je talenten, behoeftes en drijfveren. De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet; waar je energie van krijgt en wat je veel energie kost; waar je op je plek bent en waar niet. Een prima startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven!

Wat is het?

Bij de talenten-analyse werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze analyse kun je thuis rustig invullen via internet. In een persoonlijk gesprek van ongeveer 1,5 uur worden de uitslagen van de analyse besproken met een van onze gecertificeerde TMA-coaches.

Voor wie?

Voor iedereen die snel en doeltreffend voor zichzelf helder wil hebben wat bij hem/haar past en wat een goede richting is om zich in te ontwikkelen.

Duur van de analyse

Het maken van de analyse neemt ongeveer een uur in beslag en kan vanuit huis. Het bespreken van de rapportage met de loopbaancoach duurt ongeveer 1,5 uur.

Locatie

Anna van burenlaan 60, Haarlem

Wat kost het?

De kosten voor een TMA, inclusief gesprek en uitgebreide schriftelijke rapportage, bedragen voor particulieren €495, inclusief btw.

Aanvullende mogelijkheden

Je kunt de TMA aanvullen met een Beroepen- en Activiteitenanalyse en/of een Capaciteitentest. Zo krijg je een nog completer beeld van jouw wensen en mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen €100 (incl btw) per extra test, inclusief rapportage en bespreking.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852