Organisatie ontwikkelen

  • U wilt uw team beter laten functioneren?
  • U wilt steeds terugkerende (communicatie) patronen doorbreken
  • U heeft het idee succesvoller te kunnen zijn met uw organisatie?

Soms valt het niet mee om uit een team of organisatie te halen wat erin zit. Spaarne Coaching helpt u graag om erachter te komen waar het misgaat en wat daaraan gedaan kan worden. Maar niet alleen als het niet goed gaat kan u onze hulp inroepen. Wij denken ook graag met u mee hoe u uw team of organisatie nog succesvoller kunt maken. We bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

Organisatie op Koers

Wij helpen u graag om de missie en visie helder te krijgen. Om van daaruit samen met uw mensen gericht aan de slag te gaan om doelstellingen te bereiken.

Intercollegiaal Overleg

Wat is er mooier dan mensen binnen uw organisatie die van elkaar leren door met elkaar in gesprek te gaan? Wij helpen u graag om dit zogenoemde Intercollegiaal Overleg professioneel op te zetten.

Organisatie-opstellingen

Wat zorgt ervoor dat sommige patronen zich maar blijven herhalen binnen uw organisatie of team? Met behulp van organisatie-opstellingen krijgt u meer zicht op de diepere lagen van het systeem.

Trainingen op maat

Wij bieden verschillende in company-trainingen aan. Altijd voorafgegaan door een intakegesprek om ze zo veel mogelijk toe te snijden op de behoefte van uw organisatie.

Bedrijfstrajecten

Onze bedrijfstrajecten zijn altijd op maat gesneden naar de behoefte van de organisatie. Ontdek in een intakegesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief