Online Assessment

  • Wilt u weten wie u in huis haalt?
  • Is de kandidaat geschikt voor het functieprofiel?
  • Welk ontwikkelpotentieel heeft deze kandidaat?
  • En wilt u niet te veel geld kwijt zijn?

Wat is het?

Voor het online assessment maken wij gebruik van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Dit is een unieke methode om de talenten en het competentiepotentieel van uw kandidaten in kaart te brengen. Door gebruik te maken van deze methode kunt u direct de door u gevraagde competenties koppelen aan de ontwikkelbaarheid ervan bij uw kandidaat. Mocht u de competenties voor de betreffende functie nog niet (helder) in kaart hebben gebracht, dan ondersteunen wij u daar graag bij. Dit assessment is zeer geschikt voor het MKB.

Een online assessment bevat:

  • de professionele en uitgebreide TMA Analyse
  • een persoonlijk terugkoppeling van +/- 1,5 uur met de kandidaat
  • een persoonlijk terugkoppeling van +/- 1,5 uur met de werkgever en de kandidaat
  • een persoonlijk rapport met de resultaten van de analyse, inclusief achtergrondinformatie
  • indien relevant, een online capaciteitentest
  • indien gewenst, ondersteuning bij het opstellen van een competentieprofiel voor de functie

Duur van de analyse

Het totale proces neemt ongeveer twee weken in beslag.

Wat kost het?

De kosten starten vanaf €995, exclusief btw. Afhankelijk van de behoefte aan ondersteuning bij het samenstellen van het juiste competentieprofiel en het eventueel inzetten van een capaciteitentest.

Aanvullende mogelijkheden

Indien u een Full dag assessment wilt met een psycholoog dan behoort dit tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen vanaf €1.495, exclusief btw.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief