De TMA-methode

Voor het testen van jouw talenten en drijfveren maken wij al meer dan 10 jaar gebruik van de TMA-methode. Spaarne Coaching is Certified Partner.

TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. De methode brengt op objectieve wijze jouw talenten in kaart. Hierbij krijg je een overzicht van jouw emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten en organisatorische talenten. Verder geeft de TMA aan welke competenties voor jou makkelijk of juist moeilijk ontwikkelbaar zijn. Verder vind je in de rapportage onder meer een omschrijving van jouw ideale werkomgeving en jouw kwaliteiten en valkuilen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de TMA.

De kwaliteit van de testen

De TMA-Methode is gebaseerd op wetenschappelijk verantwoorde testen en deze staan individueel op hoog niveau. Om ook deze kwaliteit te waarborgen werken er constant 3 psychologen aan de methode om de validiteit, betrouwbaarheid en normering te toetsen.

De TMA-methode

De TMA is erop gebaseerd om op objectieve wijze het daadwerkelijke profiel van de jou in kaart te brengen. Dit gebeurt door stellingen van eenzelfde sociale wenselijkheid naast elkaar te zetten en een je te vragen een keus te maken. Hierdoor komen de ware talenten van jou naar boven drijven en is het nagenoeg onmogelijk de analyse te manipuleren. Het TMA is dus een diagnostisch instrument voor talenten en persoonlijkheidsonderzoek. Het TMA kijkt naar persoonlijkheidskenmerken zoals sociabiliteit, ambitie en inlevingsvermogen. Zo ontstaat een totaalbeeld en komen emotionele balans, talenten en motieven helder naar voren.

De TMA talentenanalyse brengt je talenten, toegevoegde waarde en ideale werkomgeving in kaart. De online analyse, die je in 1,5 uur ondergaat, levert je een haarfijn beeld van je sterke kanten, jouw unieke profiel, hetgeen jij anderen te bieden hebt en de werkomgeving waar je het meest tot je recht komt. Vele mensen zijn je al voorgegaan met een TMA Talenten Analyse.

TMA analyse maken

Wil je een professionele analyse maken? Klik dan hieronder:
Jouw Talenten analyse

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852