Intercollegiaal Overleg

  • Wilt u dat uw medewerkers zich als professional verdiepen?
  • Wilt u hiervoor een gestructureerde methode inzetten?
  • Bent u voor uw mensen op zoek naar individuele groei in een vaste groep?

Wat is het?

Intercollegiaal overleg is gestructureerd overleg van een groep professionals om werksituaties te verhelderen en te verbeteren. Daarbij kan de nadruk liggen op de professie of op de professional zelf. Belangrijk is dat hierover vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt, om het rendement zo hoog mogelijk te laten zijn.

Wat levert het op?

  • Vergroten probleemoplossend vermogen
  • Krachtiger dan opleiding of werkinstructie
  • Verhogen effectiviteit van het team
  • Systematische feedback
  • Frisse Blik
  • Gemotiveerde werknemers

Wij kunnen voor uw organisatie intercollegiaal overleg-groepen begeleiden en opzetten. Aangezien dit maatwerk betreft, kunt u het best contact opnemen voor een intakegesprek.

Voor wie?

Voor elke onderneming die zich wil professionaliseren in haar dienstverlening. Door middel van medewerkers die zich op persoonlijk en professioneel vlak willen ontwikkelen.

Duur

Dit is afhankelijk van uw specifieke vraag en uw organisatie.

Locatie

Bij u op locatie.

Wat kost het?

Dit is maatwerk en afhankelijk van uw wensen.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief