Organisatie op Koers

  • Weten u en uw medewerkers waar uw organisatie voor staat?
  • En weet u waar u de komende jaren samen de schouders onder wilt zetten?
  • En heeft u al bedacht hoe u dit wil gaan aanpakken?

Wat is het?

Wie de eigen toekomst niet bepaalt, krijgt haar toegewezen. Het vaststellen van een duidelijke koers is onmisbaar voor een succesvol bedrijf. Het brengt energie en dynamiek in uw organisatie; het maakt duidelijk waar u en uw werknemers als team voor gaan. En het biedt een fundament waarop u beleid en handelen kunt baseren.
In het traject ‘Organisatie op koers’ loodsen wij u in 3 overzichtelijke stappen door het proces om samen met uw personeel een missie, een visie en een strategie voor uw bedrijf te ontwikkelen. Tijdens 3 bijeenkomsten van een halve dag doorloopt u in uw organisatie deze stappen. Aan het eind van deze workshop weet u waar u met uw bedrijf heen wil en wat u daarvoor te doen staat.

Voor wie?

Voor MKB-organisaties die onder begeleiding aan de slag willen met hun missie en visie.

Duur van het programma

Drie dagdelen

Locatie & Datum

Bij u op locatie of bij ons op kantoor

Trainers

Kees de Kruijf en Tijn Bettink

Wat kost het?

Vanaf €2.800, exclusief btw

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief