Talent-analyse

  • Wat past écht bij uw medewerker?
  • Waarin kan uw medewerker zich goed ontwikkelen?
  • Welke werkomgeving past bij het best bij uw medewerker?
  • Wat heeft uw medewerker nodig om zich te ontwikkelen?

Met een talent-analyse krijgen uw medewerker en u binnen korte tijd een helder beeld van zijn talenten, behoeftes en drijfveren. De analyse maakt duidelijk wat bij uw medewerker past en wat niet; waar hij energie van krijgt en wat hem veel energie kost; waar hij op zijn plek is en waar niet. Een prima startpunt om uw medewerker meer tot zijn recht te laten komen!

Wat is het?

Bij de talent-analyse werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze analyse kan uw medewerker rustig invullen via internet. In een persoonlijk gesprek worden de uitslagen van de analyse eerst besproken door een van onze gecertificeerde TMA-coaches met uw medewerker. Daarna worden de uitslagen gezamenlijk besproken met de medewerker en de leidinggevende. U ontvangt tevens een uitgebreide schriftelijke rapportage.

Voor wie?

Voor iedereen die snel en doeltreffend helder wil hebben wat bij een medewerker past en wat een goede richting en aanpak is om hem te ontwikkelen.

Duur van de analyse

Het maken van de analyse neemt ongeveer een uur in beslag. Het bespreken van de rapportage door de loopbaancoach met de medewerker duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna volgt een gezamenlijk gesprek met de medewerker, de leidinggevende en de loopbaancoach. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Wat kost het?

De kosten voor een TMA, inclusief de twee gesprekken en uitgebreide schriftelijke rapportage, bedragen €995, exclusief btw.

Aanvullende mogelijkheden

Als u daar behoefte aan hebt, kunt u de TMA aanvullen met een capaciteitentest of een beroepen- en activiteitenanalyse. Zo krijgt u een nog completer beeld van uw medewerker.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief